Alle Tuinmeubelen Pagina 2

Alatna Hocker Wicker Hennie's Zonwering

Maak jouw terras of balkon klaar voor de warme dagen met de Alatna hocker van het Nederlandse merk Exotan. De hocker is gemaakt van wicker en staat stevig op de grond door het brede, ronde onderstel. Een prettige toevoeging is dat de Alatna hocker zowel in- als outdoor gebruikt kan worden!

Alatna Fauteuil Wicker Hennie's Zonwering

Maak jouw terras of balkon klaar voor de warme dagen met de Alatna fauteuil van het Nederlandse merk Exotan. De fauteuil is gemaakt van wicker en staat stevig op de grond door het brede, ronde onderstel. Een prettige toevoeging is dat de Alatna hocker zowel in- als outdoor gebruikt kan worden!

North Eetstoel Aluminium Hennie's Zonwering

De comfortabele North eetstoel van het Nederlandse outdoor merk Exotan is een mooi zitje voor in jouw outoor eethoek. De North stoel heeft een lichtgekleurd, aluminium frame wat een tijdloze uitstraling geeft. De armleuningen zorgen voor een hoog zitcomfort.

Mobile Uitschuifbare Tafel Hennie's Zonwering

Ontdek de Mobile uitschuifbare tafel van het Nederlandse merk Exotan! Deze rechthoekige tafel kan uit elkaar worden geschoven, waardoor er meer plekken gecreëerd kunnen worden. Door het eenvoudige design en de neutrale kleur, voegt dit item zich makkelijk op jouw terras of balkon.

Flint Hoekbank Aluminium Hennie's Zonwering

Deze trendy outdoor hoekbank komt uit de collectie van het Nederlandse merk Exotan. Het witgekleurde aluminium frame zorgt voor een stijlvolle, luxe uitstraling van de hoekbank. De royale zit- en rugkussens bieden een comfortabele zit en zijn bekleed met een all weather outdoor stof. 

Elk Eettafel Aluminium Hennie's Zonwering

High class dineren kan aan de Elk outdoor eettafel uit de Exotan collectie. Het lichtgewicht aluminium framewerk is afgewerkt in een zandkleurige, matte poedercoating. Het tafelblad is gevormd uit UV-coated HPL (high-pressure-laminated) materiaal. Zeer bestand tegen alle weersomstandigheden.

Coosa Fauteuil Aluminium Hennie's Zonwering

Comfortabel loungen in de Coosa outdoor fauteuil uit de collectie van het outdoor merk Exotan. Coosa heeft een stabiele stand en is lichtgewicht door het gebruik van aluminium. Het frame heeft een trendvolle zandkleurige, matte poedercoating. Het kussen is bekleed met een all weather buitenstof, kun je dus mooi het hele buitenseizoen laten liggen!

Bear 3-Zits Bank Hennie's Zonwering

De royale Bear serie van het Nederlandse outdoor merk Exotan is geschikt voor iedere tuin of balkon om te genieten van lange zomerdagen met het hele gezin. De ruime zitting van deze 3-zitter zorgt voor een ultiem relaxmoment. Ben jij al klaar voor de zomer?

Coosa Hocker Aluminium Hennie's Zonwering

Comfortabel loungen met dit Coosa outdoor voetenbankje uit de collectie van het outdoor merk Exotan. Coosa heeft een stabiele stand en is lichtgewicht door het gebruik van aluminium. Het frame heeft een trendvolle zandkleurige, matte poedercoating. Het kussen is bekleed met een all weather buitenstof, kun je dus mooi het hele buitenseizoen laten liggen!

Bear Eettafel Hennie's Zonwering

De perfecte eettafel voor in jouw outdoor eethoek: de Bear eettafel uit de Exotan outdoorcollectie wordt gekenmerkt door het lichtgewicht, lichtgekleurde aluminium. Het stijlvolle potenframe houdt het tafelblad hoog en droog, ideaal voor het gehele buitenseizoen.

Bear Salontafel Hennie's Zonwering

De perfecte bijzetter voor in jouw outdoor loungehoek: de Bear salontafel uit de Exotan outdoorcollectie wordt gekenmerkt door het lichtgewicht, lichtgekleurde aluminium. Het stijlvolle potenframe houdt het tafelblad hoog en droog, ideaal voor het gehele buitenseizoen.

Stony Fauteuil Hennie's Zonwering

Comfortabel loungen met de Stony loungefauteuil uit de collectie van het outdoor merk Exotan. Stony heeft een stabiele stand en heeft een warme uitstraling door het gebruik van teakhout. De zitting vormt comfortabel naar jouw zitstand door het geweven touwwerk.

Copper Fauteuil Teak Hennie's Zonwering

Dit karakteristieke outdoor stoeltje komt uit de collectie van het Nederlandse merk Exotan. De natural finish van het teakhout zorgt voor een tropische maar ook luxe uitstraling van de fauteuil. Het wijde potenframe en ruime wicker zitoppervlak zorgt ervoor dat het design een relaxt zitoppervlak aanbiedt.

Chena Bankje Hennie's Zonwering

Dit karakteristieke outdoor bankje komt uit de collectie van het Nederlandse merk Exotan. De natural finish van het teakhout zorgt voor een tropische maar ook luxe uitstraling van het bankje. Het wijde potenframe en ruime wicker zitoppervlak zorgt ervoor dat het design een relaxt zitoppervlak aanbiedt.

Chena Fauteuil Hennie's Zonwering

Deze karakteristieke outdoor fauteuil komt uit de collectie van het Nederlandse merk Exotan. De natural finish van het teakhout zorgt voor een tropische maar ook luxe uitstraling van de fauteuil. Het wijde potenframe en ruime wicker zitoppervlak zorgt ervoor dat het design een relaxt zitoppervlak aanbiedt.

Chena Eetstoel Hennie's Zonwering

Deze karakteristieke outdoor eetstoel komt uit de collectie van het Nederlandse merk Exotan. De natural finish van het teakhout zorgt voor een tropische maar ook luxe uitstraling van de eetstoel. Het wijde potenframe en ruime wicker zitoppervlak zorgt ervoor dat het design een relaxt zitoppervlak aanbiedt.

San Remo Hocker Hennie's Zonwering

Deze hocker is een mooie aanvulling op de Exotan San Remo set, naast dat deze hocker een mooie uitstraling heeft, is deze praktisch en stabiel. Deze hocker geeft een mooie woonsfeer, waarmee je de mooie zomerdagen nog prettiger kan beleven.

< 2 >