CARAVITA Parasols

Primus Wood CARAVITA Hennie's Zonwering

Primushout

Eenvoudig wendbaar – Primus Wood overtuigt door zijn snelle bediening en ongecompliceerde kabeltrektechnologie. Dit maakt de paraplu licht en mobiel. Zoveel mobiliteit is een must bij marktkramen, verkoop- en informatie-evenementen en een prettige bijkomstigheid thuis op het terras. Primus is snel op- en afgebouwd en volgt ons als we op een warme zomerdag naar een ander gezellig plekje in de tuin gaan. Bovendien is hij bijzonder duurzaam omdat het frame is gemaakt van een hernieuwbare grondstof.

Contact:

Prima CARAVITA Hennie's Zonwering

Primus

Primus overtuigt door zijn snelle bediening en ongecompliceerde kabeltrektechnologie. Dit maakt de paraplu licht en mobiel. Zoveel mobiliteit is een must bij marktkramen, verkoop- en informatie-evenementen en een prettige bijkomstigheid thuis op het terras. Primus is snel op- en afgebouwd en volgt ons als we op een warme zomerdag naar een ander gezellig plekje in de tuin gaan.

Contact:

Scala CARAVITA Hennie's Zonwering

Scala

De elegante Scala zweefparasol scoort door zijn uitgekiende design en hoge flexibiliteit dankzij de draaibare voet en dakhelling. Met zijn spanwijdte van 4 meter is hij ook in de gastronomie een welkome verschijning

Contact:

Centrum CARAVITA Hennie's Zonwering

Centro

De middenmastparasol Centro is een solide schaduwaanbieder voor parasolformaten tot 5 meter spanwijdte. Uitermate geschikt in biertuinen en op terrassen in de gastronomie

Contact:

Grande CARAVITA Hennie's Zonwering

Grande

Groot, groter, GROOT. Waar standaard parasols niet meer volstaan, scoort de robuuste middenmastparaplu met zijn grote overspanningen. In de gastronomie biedt de schaduwaanbieder met een oppervlakte tot bijna 80 m² een aangename sfeer voor een groot aantal gasten.

Contact:

Big Ben CARAVITA Hennie's Zonwering

Big Ben

De Big Ben gastroparaplu in absolute professionele kwaliteit is een echte blikvanger op elk terras. Majestueus en elegant, het signaleert gasten al van ver: hier kunt u comfortabel en veilig zitten. Met zijn vele extra’s, de hoge windstabiliteit en een spanwijdte tot 7 meter is het de ideale parasol voor restaurants en hotels.

Contact:

Big Ben Freestyle CARAVITA Hennie's Zonwering

Big Ben Freestyle

Waar standaard maten niet genoeg zijn, komt Big Ben Freestyle goed tot zijn recht. De professionele gastro-paraplu wordt individueel volgens klantspecificatie vervaardigd. Vorm en maat zijn vrij te kiezen. Met een zijlengte tot 7 m en een oppervlakte van 36 m² garandeert de Big Ben Freestyle niet alleen een efficiënte zonwering, maar zet hij met zijn bijzondere vorm ook echte designaccenten!

Contact:

Amalfi CARAVITA Hennie's Zonwering

Amalfi

Het bladerdak van Amalfi zweeft vrij en schijnbaar gewichtloos. De mast van het zonnescherm bevindt zich aan de zijkant, waardoor er voldoende ruimte ontstaat voor tafels en stoelen. Als de zon overdag beweegt, blijft de schaduw altijd daar waar deze nodig is. Want Amalfi kan met het optionele roestvrijstalen pedaal 360° worden gedraaid zonder dat je de standaard hoeft te verplaatsen.

Contact:

Supremo CARAVITA Hennie's Zonwering

Supremo

Zo eenvoudig is het – dankzij het ingenieuze schuifmechanisme opent en sluit de Supremo middenstokparaplu veel gemakkelijker en sneller dan andere parasols – zelfs bij grote spanwijdten. Supremo is daarom niet alleen een graag geziene gast in particuliere tuinen en restaurants, maar is ook geschikt in kleuterscholen en openbare voorzieningen.

Contact:

Samara CARAVITA Hennie's Zonwering

Samara

Met het soepel lopende zwengelmechanisme ontvouwt de schaduwaanbieder zijn ware grootte en heet zijn gasten hartelijk welkom. Samara doseert overdag de warme zon en zorgt ‘s avonds voor aangename temperaturen onder de parasol. Zelfs in de grootste uitvoering is de optisch lichte parasol verbazingwekkend eenvoudig te bedienen.

Contact:

Belvedere CARAVITA Hennie's Zonwering

Belvedere

Belvedere is waarschijnlijk de snelste parasol ter wereld. Dankzij de slimme Easy-Flap technologie rekt het dak binnen enkele seconden uit! In gesloten toestand staat hij rechtop en bespaart hij ruimte als een parasol met centrale stok. Wanneer hij wordt geopend, verandert hij in een vrijdragende parasol met optimaal ruimtegebruik en een uniek ontwerp.

Contact:

Amalfi Duo CARAVITA Hennie's Zonwering

Amalfi Duo

Amalfi Duo combineert de charme van de klassieke zweefparasol met de robuustheid van een grote parasol. De machtige mast is in het midden of opzij verschoven. Op deze manier kunnen twee afzonderlijke gebieden of een groot, flexibel inzetbaar schaduwgebied worden gecreëerd. Ideaal voor lange tafels, individuele zitgroepen of een rij ligstoelen langs een zwembad. Beide luifels zijn onafhankelijk van elkaar te openen.

Contact:

Amalfi Quadro CARAVITA Hennie's Zonwering

Amalfi Quadro

Met zijn vier drijvende daken geeft Amalfi Quadro een lichte en frisse sfeer aan grote terrassen. Ontspannen met een kopje koffie, stijlvol eten met vrienden of genieten van een ijscoupe met de kinderen – met maar liefst 49 m² schaduw creëert de Amalfi Quadro voldoende ruimte voor al uw gasten.

Contact: