Deponti Polycarbonaat mogelijkheden Productinformatie

Polycarbonaat mogelijkheden

Opaal polycarbonaat; De perfecte afwering van hitte:
Een opaal polycarbonaat dakbedekking is ondoorzichtig, maar wel licht doorlatend. De platen hebben een melkachtige witte kleur. Met opaal dakbedekking wordt de lichtinval gereduceerd waardoor opaal platen beter hitte afweren dan transparante dakbedekking.

Helder polycarbonaat; Een hogere mate van lichtinval:
Een heldere polycarbonaat dakbedekking is transparant en dus ideaal als u graag een hoge mate van lichtinval wilt. De uitstraling van helder polycarbonaat oogt luxer dan van opaal platen. Nadeel is wel dat heldere polycarbonaat platen minder hitte werend zijn.

Ultra-helder polycarbonaat; De look van glas:
Ultra helder carbonaat heeft dezelfde eigenschappen als helder polycarbonaat. Echter, hebben de ultra-heldere platen een meer open structuur met bredere ‘kanalen’. Daardoor biedt ultra helder meer lichtdoorlaatbaarheid. Dit type polycarbonaat komt het meest in de buurt van de look van glas en is beschikbaar tegen een meerprijs.

Solar control polycarbonaat; Dubbelzijdige bescherming tegen UV-straling:
Solar control platen zijn ook opaal platen, alleen dubbelzijdig beschermd tegen UV-straling. Deze platen zijn dus extra warmte werend en beschikbaar voor uw overkapping tegen een meerprijs.

Contact: