Lamellen daken Palmiye

Skyroof Prestige Palmiye Hennie's Zonwering

Skyroof Prestige

Het Skyroof Prestige Lamellendak doet geen enkele concessies aan design, duurzaamheid en modulariteit. Zo heeft u alle mogelijkheden om alles uit het buitenleven te halen. Deze pergola met lamellen biedt u alle flexibiliteit. U kunt namelijk de lamellen volledig naar een zijkant schuiven. Zo kiest u op ieder gewenst moment voor een overdekt terras of een open ruimte. Met de afstandsbediening worden de lamellen bovendien synchroon geopend of ingeschoven. Op het moment dat u de lamellen sluit, worden ze fraai samengedrukt, waardoor u optimale isolatie beleeft. Daarnaast is het mogelijk deze luxe overkapping zowel vrijstaand als aan uw woning te plaatsen.

Contact:

Skyroof Plus Palmiye Hennie's Zonwering

Skyroof Plus

Het gemotoriseerde dak van het Skyroof Plus Lamellendak bestaat uit roteerbare aluminium panelen. Deze beweegt u naadloos in elke hoek tot 120 graden. Zo creëert u de gewenste lichtinval op basis van het weertype. Bij het openen van de panelen zorgt u er bovendien voor dat de warme lucht van een hete zomerdag niet onder uw overkapping blijft hangen. Bij regenachtig en iets koeler weer worden de panelen perfect gesloten. Zo geniet u van optimale isolatie. Een ander erg populair lamellendak is de Skyroof Prestige. Daarnaast is het mogelijk deze luxe overkapping zowel vrijstaand als aan uw woning te plaatsen.

Contact:

Skyroof Compact Palmiye Hennie's Zonwering

Skyroof Compact

Deze lamellen overkapping biedt u de mogelijkheid om te spelen met lichtinval. Zo kantelt u de lamellen eenvoudig met de afstandsbediening. Zo creëert u te allen tijde een gewenste luchtcirculatie. Wanneer het een hete zomerdag is, blijft de warme lucht niet onder uw pergola hangen. En bij neerslag biedt deze pergola u optimale bescherming om van buiten te kunnen blijven genieten. Daarmee beleeft u ook de heerlijke frisse geur van lenteregen optimaal. Het gebruik van duurzame materialen zorgt ervoor dat deze pergola weinig onderhoud behoeft. Daarnaast is het mogelijk deze luxe overkapping zowel vrijstaand als aan uw woning te plaatsen.

Contact: