Lamellen daken Warema

Lamaxa L50 Warema Hennie's Zonwering

Lamaxa L50

Gekoppelde ster- en seriële installaties met filigranen staanders en een groot beschaduwingsoppervlak bieden u maximale vormgevings- en zitplaatsmogelijkheden. Zo verkrijgt u met de Lamaxa sterinstallatie met meerdere dakvelden afgrensbare ruimtes voor gasten in grotere groepen. Met behulp van ZIP- of schuifelementen kan het bereik perfect op de groepsomvang worden afgestemd. Een aan de gevel bevestigde seriële installatie breidt uw binnenruimte verder uit en brengt een vloeiende overgang naar het buitenbereik tot stand. De installatie biedt per druk op de knop draaibare lamellen bescherming tegen zon en slecht weer.

Contact:

Lamaxa L50 Tex Warema Hennie's Zonwering

Lamaxa L50 Tex

Naar keuze met textieldak als pure zonwering, of met waterdicht textieldak met waterafvoersysteem ook als regenbescherming verkrijgbaar. De overkapping Lamaxa L50 Tex biedt u een filigraan design met slanke traversen en smalle staanders en een grote keus aan frame- en stofkleuren. Praktische aanvullingen zijn de glasschuifsystemen, schuifframes of de GranTex van textiel met easyZIP-geleiding aan de zijden.

Contact:

Lamaxa L50 Line Warema Hennie's Zonwering

Lamaxa L50 Line

Lamaxa L50 Line is ideaal om grote oppervlakken flexibel te beschaduwen – ook in de horeca. Er kunnen meerdere daksystemen met elkaar worden verbonden. Vrijstaand, met muurbevestiging of in stervorm. De lichtinval kunt u met de draaibare lamellen exact regelen – tot aan het complete sluiten van het lamellendak. Zo kunt u van de vrije hemel genieten, of zich tegen zon en regen beschermen. Met LED- en RGB-verlichting, zonneschermen met easyZIP-geleiding, schuifframes of design warmtestralers creëert u meer comfort en verlengt u de gezellige tijd buiten.

Contact:

Lamaxa L70 Warema Hennie's Zonwering

Lamaxa L70

Met het lamellen dak Lamaxa L70 realiseert u niet alleen een stijlvolle sfeer met kubistisch design, maar ook een overgelijkelijk vrijheidsgevoel. Want bij Lamaxa L70 kunnen de lamellen niet alleen per afstandsbediening worden gekanteld, maar ook compleet worden in- en uitgeschoven. Zo kunt u uw gasten in warme zomernachten een blik naar de heldere sterrenhemel gunnen – cabriolet feeling per druk op de knop.

Contact:

Lamaxa L70 Free Warema Hennie's Zonwering

Lamaxa L70 Free

Perfect invoegen van het dak in aanwezige constructies. Dankzij de draai- en verschuifbare lamellen onbeperkt zicht op de lucht. Als opbouwmontage of direct in het kozijn geïntegreerd.

Contact:

Lamaxa L70 Line Warema Hennie's Zonwering

Lamaxa L70 Line

Zo elegant was de beschaduwing van zeer grote oppervlakken nog nooit. Met een middenstaander kunt u meerdere installaties zowel aan de lange als aan de brede zijde met elkaar verbinden. U verkrijgt zo dubbele flexibiliteit. Want combinaties van L60 (draaibare lamellen) en L70 (draai- en verschuifbare lamellen) maken uw individuele oplossing mogelijk. U kunt genieten van bescherming tegen elk weer. De lichtinval kunt u, afhankelijk van het type, met de draaibare lamellen exact regelen – vanaf de volledige opening met vrije blik naar de hemel tot een compleet gesloten lamellendak.

Contact:

Lamaxa L60 Warema Hennie's Zonwering

Lamaxa L60

Gun uw gasten de mooiste vorm van catering buiten met het lamellen dak Lamaxa L60. Daarmee maakt u elk ogenblik in de open lucht tot een bijzondere ervaring van luxe gastvrijheid. De vrijstaande, aan de huismuur bevestigde of geheel zonder staanders aangebrachte overkappen van draaibare aluminium lamellen biedt uw gasten bescherming tegen zon en regen, praktisch het gehele jaar door. De lichtinval is met de draaibare lamellen exact regelbaar – tot aan het volledige, weerbestendige sluiten van het lamellen dak.

Contact:

Lamaxa L60 Free Warema Hennie's Zonwering

Lamaxa L60 Free

Volledige integratie in aanwezige constructies zoals betonringen. De stijlvolle uitvoering zorgt dankzij luchtcirculatie voor een aangenaam klimaat, ook op hete dagen. Betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden met draaibare lamellen.

Contact:

Lamaxa L60 Line Warema Hennie's Zonwering

Lamaxa L60 Line

Zo elegant was de beschaduwing van zeer grote oppervlakken nog nooit. Met een middenstaander kunt u meerdere installaties zowel aan de lange als aan de brede zijde met elkaar verbinden. U verkrijgt zo dubbele flexibiliteit. Want combinaties van L60 (draaibare lamellen) en L70 (draai- en verschuifbare lamellen) maken uw individuele oplossingen mogelijk. U kunt genieten van bescherming tegen elk weer. De lichtinval kunt u, afhankelijk van het type, met de draaibare lamellen exact regelen – waarbij het lamellendak ook compleet gesloten kan worden.

Contact: