Markiezen Smits

Markiezen hout Smits Hennie's Zonwering

Markies hout

Markiezen, de meest traditionele vorm van zonwering, die nog steeds op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. Geen machines, geen productielijn, maar een vakman met gereedschap en kennis, héél veel kennis. Het ambachtelijke vakmanschap is aan de Houten markies af te lezen. Een markies voor de purist, vervaardigd met een houten omkasting voor die historische en misschien zelfs wel nostalgische ´look and feel´. Ook de ontwikkeling van de Houten markies heeft niet stil gestaan. Deze zonwering kan zich zonder problemen meten aan de specificaties van andere zonweringproducten vandaag de dag.

De Houten markies is in vele opzichten naar eigen smaak en wens aan te passen. U heeft de keuze uit 3 verschillende vormen. Het standaard model (dat u hierboven ziet afgebeeld), het pet model en het klap model. Er zijn 76 verschillende doekdessins beschikbaar, waaraan u ook nog een volant zou kunnen toevoegen. De keuze is geheel aan u.

Contact:

Markies Aluminium Smits Hennie's Zonwering

Markies Aluminium

Markiezen, de meest traditionele vorm van zonwering, die nog steeds op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. Geen machines, geen productielijn, maar een vakman met gereedschap en kennis, héél veel kennis. Het ambachtelijke vakmanschap is aan de Aluminium markies af te zien. Een markies die de traditionele sfeer combineert met de zonweringseisen van vandaag de dag. De aluminium profielen maken de markies duurzaam, sterk en onderhoudsvriendelijk.

De Aluminium markies is in vele opzichten naar eigen smaak en wens aan te passen. U heeft de keuze uit 3 verschillende vormen. Het standaard model (dat u hierboven ziet afgebeeld), het pet model en het klap model. Er zijn 76 verschillende doekdessins beschikbaar, waaraan u ook nog een volant zou kunnen toevoegen. De keuze is geheel aan u.

Contact: