Pergola Warema

Perea P70 Warema Hennie's Zonwering

Perea P70

Voor uw gasten ontstaat een gevoel alsof ze de hemel direct boven zich hebben. Door de innovatieve vouwtechniek en de translucente stoffen van het pergola zonnescherm Perea P70 is dit unieke effect mogelijk. Bovendien is het zonnescherm regenbestendig en bezit grote windstabiliteit tot windsterkte 7 – voor nog meer Outdoor Living genot.

De Parea P70 is uw overkapping van textiel op het hoogste niveau, die door zijn maximale bescherming tegen weer en wind grote planningszekerheid voor evenementen in uw grote buitenbereik biedt. De meelopende profielen waarborgen een zeer goede doekspanning die voor een gecontroleerde regenwaterafvoer zorgt. De aan de dwarsprofielen aangebrachte dimbare LED-zitplaatsverlichting zorgt voor een unieke sfeer – ontworpen voor de horeca.

Contact:

Perea P60 Warema Hennie's Zonwering

Perea P60

Met het pergola zonnescherm Perea P60 genieten uw gasten van het buitenbereik, onafhankelijk van het weer. Want dit zonnescherm is uw weersbestendige en windstabiele oplossing. Het regenbestendige doek met ingewerkt afwateringsopeningen, de geïntegreerde goot en de regenafvoer in de staander voeren het water goed geregeld af. Ook als er wind opkomt, brengen uw gasten in het buitenbereik hun tijd in een behaaglijke sfeer door. De hoge windstabiliteit door het gepatenteerde secudrive-systeem. Door de multicubes is ook een installatie zonder betonfundament mogelijk.

Contact:

Perea P40 Warema Hennie's Zonwering

Perea P40

Met het pergola zonnescherm Perea P40 verkrijgt u een windstabiele en royale zonwering voor een maximaal stoelenbereik en ook een mediterrane sfeer voor uw buitengastronomie.

De Perea P40 is een heel speciale blikvanger die gasten aantrekt, ook al van verre. Hij bestaat uit een hoogwaardige zonwering van textiel met staanders, waarbij het doek op een rechte of gebogen geleiderail wordt uitgerold. Door de Multicubes is ook een installatie zonder betonfundament mogelijk. Nu nieuw in het programma ook de WeatherEdition met weerbestendige stofkwalileit verkrijgbaar.

Contact:

Perea P40 WeatherEdition Warema Hennie's Zonwering

Perea P40 WeatherEdition

Met de doorschijnende en regenbestendige stofkwaliteit Sunworker Top (regenklasse 2) is het gebied onder uw scherm ook bij slecht weer droog zonder te verduisteren. Het regenwater wordt betrouwbaar afgevoerd. Door de secudrive®-technologie loopt het doek strak en stabiel in de rail – een versterkingsprofiel spant het schermdoek nog verder. Voor elke wens de juiste accessoires zoals de optionele LED-verlichting voor ontspannen avonden op uw terras.

Contact:

Perea P20 Warema Hennie's Zonwering

Perea P20

Door de slanke constructie schijnt uw pergola zonnescherm bijzonder filigraan te zijn en krijgt uw terras optisch een waardevollere aanblik. De hoekige vorm gaat harmonisch op in de klare lijnen van de architectuur van het gebouw. Laat u verwennen door de perfecte combinatie van elegante vorm en functionele betrouwbaarheid: Met de secudrive®-technologie loopt uw schermdoek strak en stabiel in de rail – een vast, of een meelopend versterkingsprofiel spant het doek nog verder.

Contact: