Serre overkappingen Smits

Solidare Pergola

De Solidare pergolazonwering, een naam die u waarschijnlijk al eerder voorbij hebt zien komen. Deze keer draait het echter om de pergola-variant van het Solidare-systeem. Ook deze zonwering wordt gezien als een kant-en-klaar oplossing.

Het verschil tussen de Solidare en Piazzola zonwering is dat de Solidare is uitgerust met het ritsgeleide doek uit onze SolidScreen-lijn. Hierdoor is het doek rondom compleet ingesloten, is er géén lichtinval tussen doek en geleider en hangt het zonweringdoek ook in grote systemen aanzienlijk minder door.

In feite is de Solidare pergolazonwering niets anders dan een Solidare Veranda op staanders. Tevens geldt de Solidare Pergola als alternatief voor een terrasscherm wanneer het geplaatst wordt aan een zwakke muur.

Contact:

Cubola

Cubola, de veelzijdige design zonwering. Afgeleid van
het Italiaanse woord ‘cubo’, dat kubus betekent. Dit heeft direct te maken met het uiterlijk; de Cubola is namelijk vierkant of rechthoekig van vorm en heeft kenmerkende vierkante staanders.

Deze unieke zonwering is door het design moeiteloos in iedere woonomgeving in te passen. Door de variabele hoekverstelling is de Cubola naar wens te openen in schuine of vlakke stand, en alles daartussen.

De Cubola is op meerdere manieren te monteren. Wenst u een vrijstaande Cubola, een Cubola geplaatst aan de muur of zelfs meerdere Cubola´s gekoppeld? Het is allemaal mogelijk. Vraag uw dealer naar de uitgebreide mogelijkheden.

Contact:

Piazza

De Piazza, een hoogwaardige terrasoverkapping die door het neutrale design moeiteloos in iedere woonomgeving is in te passen. Vervaardigd uit sterke aluminium profielen voor een kwalitatief resultaat.

U heeft de keuze om een Piazza uit te rusten met helder of opaal polycarbonaat platen. Heeft uw klant liever een glazen dak? Een Piazza is ook met glas te leveren.

De Piazza voorziet een tuin van de nodige beschutting, maar de combinatie met een zonweringsysteem is het meest effectief. Ook een Piazza is uit te rusten met de Summerlight, Solidare verandazonwering en SolidScreen.

Contact: