Smits Rolpoorten

Alulux CD 200

Alulux CD 200

Bent u op zoek naar een rolpoort die grote oppervlakten kan afschermen, dan is de CD 200 een ideale kandidaat. Het pantser is opgebouwd uit zeer stabiele en sterke lamellen van 55 mm hoogte.

Ondanks het grote oppervlak dat u kunt bekleden rolt de CD 200 alléén verticaal op in de bovenliggende kast. Hierdoor bent u de minimale hoeveelheid kostbare binnenruimte kwijt. Grote stellages zoals bij een sectionaaldeur behoren hiermee tot het verleden.

Met een maximale breedte van 4,5 meter is het mogelijk vrijwel iedere auto probleemloos en veilig in en uit de garage te manouvreren.

Contact:

Alulux CD 77

Alulux CD 77

De Alulux CD 77 lamel is met recht een robuuste lamel te noemen. Met een dekbreedte van 79 mm is het de grootst uit te voeren lamel in ons assortiment. Hierdoor is het mogelijk een rolpoort te vormen van 5 meter breed.

Ondanks het grote oppervlak dat u kunt voorzien van bescherming rolt ook een CD 77 rolpoort alléén verticaal op in de bovenliggende kast. U verliest dus geen kostbare binnenruimte  door grote stellages aan muur of plafond zoals bij een sectionaaldeur. Tevens kunt u de auto zonder problemen parkeren vlak voor de rolpoort. Daarnaast is het mogelijk de CD 77 rolpoort te voorzien van zicht- en ventilatieprofielen.

Contact:

Alulux Qompact Smits Hennie's Zonwering

Alulux Qompact

De nieuwe ontwikkeling van Alulux is de Qompact garagedeur. De ingenieuze aluminium lamellen rollen zeer compact op, waardoor een 45% kleinere kast dan standaard kan worden toegepast.

Het geëxtrudeerde aluminium systeem verhoogt de veiligheid van de garage, carport of woning en beschermt tegen extreme weersomstandigheden. De optionele geperforeerde lamellen maakt de Qompact rolpoort ook zeer geschikt voor de retail, doordat de etalage goed zichtbaar blijft. De Alulux Qompact is enkel op maat gemaakt leverbaar.

Contact: