Smits Terrasschermen

Picca

Een kwalitatief goed terrasscherm hoeft niet altijd duur te zijn. De Picca is hiervan het sprekende bewijs. Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het doeltreffend halfronde design, is de Picca al jaren één van de meest populaire terrasschermen. Het unieke oploopsysteem met wieltjes zorgt ervoor dat het scherm altijd perfect sluit, vanuit welke stand dan ook. De oerdegelijke knikarmen garanderen een vrije doorloop onder uw scherm.

Door toepassing van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en roestvast staal, is dit scherm een voorbeeld van absolute duurzaamheid. Om uw Picca een persoonlijk tintje te geven en perfect af te stemmen op uw omgeving, kunt u een keuze maken uit het ruime aanbod zonweringdoek.

Contact:

Primo

De Primo onderscheidt zich door zijn hedendaags design. De kastvorm bestaat uit zowel een hoekige als ronde vorm. Hierdoor onstaat er een fraaie belijning die met ronde accenten wordt gecomplementeerd. Dit design zorgt er echter ook voor dat de Primo in gesloten stand een cassette heeft van slechts 122 mm hoog. Dit maakt het één van de meest compacte terrasschermen op de markt. In zijn prijsklasse is er geen betere.

De Primo is zowel aan de muur als aan het plafond te monteren door de uitgebreide mogelijkheden in hoekverstelling. Bent u op zoek naar een terrasscherm dat weinig ruimte inneemt, zonder aan kwaliteit in te leveren, dan is de Primo uw keuze.

Contact:

Furore Cassette

De Furore Cassette, een volledig gesloten terrasscherm dat bekend staat om de fraaie en compacte vormgeving. De muurbevestiging van dit terrasscherm is geheel weggewerkt achter het scherm, hierdoor sluit het naadloos aan op de gevel. Het scherm is uitgerust met een bovenrolsysteem en een PVC doekgeleiding, waardoor het doek altijd voldoende afstand tot de armen heeft en het scherm altijd perfect sluit. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar het doek is daardoor ook optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

De afgeronde kap zorgt voor een fraai aanzicht, zowel in geopende als in gesloten toestand, terwijl de sierlijke afdekkappen elke schroef verbergen. Bent u op zoek naar een terrasscherm dat eenvoud en kwaliteit combineert met een hedendaags design, dan is de Furore Cassette uw keuze.

Contact:

Linea

De Linea kan gezien worden als de grote tweelingbroer van de Primo. In uiterlijk identiek, is ook de Linea in gesloten stand slechts 122 mm hoog en daarmee zéér compact. Beide schermen hebben echter wel degelijk een aantal verschillen. De Linea is namelijk uitgerust met een volledig afgesloten cassette. Hierdoor is het mogelijk de Linea in een grotere afmeting uit te voeren. De gesloten cassette zorgt er daarbij voor dat het doek beter bestand is tegen weersinvloeden wanneer het gesloten aan de muur hangt.

Mocht u het design van de Primo en Linea mooi vinden dan heeft u dus wat te kiezen. Een ding is zeker, u bent verzekerd van een compact en kwalitatief hoogwaardig terrasscherm.

Contact:

Gota

De Gota kenmerkt zich door zijn ruime keuze aan kleurmogelijkheden. De Gota is een type terrasscherm, dat door zijn unieke stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen is. Het stelmechanisme van de Gota gaat schuil achter een fraaie afwerking van druppelvormige afdekkappen, waardoor het zeer compact oogt. De montagesteunen zijn voorzien van een inhaaksysteem dat de montage van het scherm gemakkelijker maken.

Bent u op zoek naar een stijlvol en kwalitatief terrasscherm, dan is de Gota uw keuze.

Contact:

Oliva 

De Oliva onderscheidt zich dankzij zijn olijfvormige uiterlijk, unieke stelmogelijkheid en groot formaat. Dat maakt dat de Oliva in bijna elke denkbare situatie te plaatsen is. Als grote broer van de Gota is ook de Oliva in gesloten stand een aangenaam aanzien aan uw gevel.

Bent u op zoek naar een stijlvol en hoogwaardig terrasscherm, dan is de Oliva de oplossing voor u.

Contact:

Bella

Bella, het Italiaanse woord voor ´mooi´. Nu begrijpen we dat dit voor een ieder kan verschillen maar toen wij deze Italiaanse schone aan de gevel zagen hangen konden we niet anders dan een voorschot op de publieke opinie nemen.

Het is een terrasscherm voor de fijnproever op het gebied van geveldesign. De fraai vormgegeven, en volledig afgesloten cassette biedt zowel in gesloten als open stand een mooi aanzicht. Het combineert design en kwaliteit als geen ander.

Bent u op zoek naar een stilistisch en hoogwaardig terrasscherm, dan is de Bella de oplossing voor u.

Contact:

Senza 

De Senza is het meest geavanceerde, luxe én grootste terrasscherm in ons assortiment. Hierdoor is het één van de favorieten onder onze klanten.

Ondanks dat de Senza het grootste uit te voeren terrasscherm is boet het zeker niet in aan kwaliteit. Het geheim zit in het design. In dit scherm worden de krachten evenredig verdeeld, dit zorgt voor optimale stabiliteit.

Combineer dit met het strakke design en je weet dat je met een topper te maken hebt. Bent u op zoek naar een hoogwaardig terrasscherm dat grote afstanden kan overbruggen, dan is de Senza de oplossing voor u.

Contact:

Alora

Ontdek de Alora, het terrasscherm dat door zijn moderne kubistische uitstraling vele consumenten zal aanspreken. Passend bij elk type huis én gemakkelijk te monteren. Het is de ideale sfeerbrenger (geïntegreerde ledverlichting mogelijk!) die met gemak jaren meegaat.

Contact: