Solaise informatie

Solaise voorbeeldfoto Hennie's Zonwering
Solaise Voorbeeldfoto Hennie's Zonwering

Solaise

BC Sunprotection is een belangrijke distributeur van rolluiken en zonwering met solar aandrijving in de Benelux. Het in westmalle, tussen Turnhout en Antwerpen gevestigde bedrijf levert al 30 jaar rolluiken en heeft inmiddels 13 jaar ervaring met rolluiken en zipscreens op zonne-energie. BC Sunprotection mag daarom gerust een pionier op het gebied van de solar aandrijving worden genoemd. De gezichten achter het bedrijf zijn Ingrid Coucke en Jo Blommé.

Waardoor onderscheiden de producten van BC Sunprotection zich van die van andere aanbieders? 
De producten van BC Sunprotection onderscheiden zich op verschillende vlakken. Ten eerste maakt het bedrijf voornamelijk gebruik van de 100% betrouwbare Bubendorff Solar Motoren. Ze zorgen voor een optimale werking van de zipscreens en rolluiken die ermee worden uitgerust. BC Sunprotection heeft jarenlange ervaring met deze motoren en kunnen met volle overtuiging stellen dat ze er bij hun klanten 100% tevredenheid mee bereiken.

Kunt u wat meer vertellen over de solar producten? 
Wij zijn ervan overtuigd dat de solar producten zich op een zestal vlakken onderscheiden, in de eerste plaats door hun hoogwaardige kwaliteit. BC Sunprotection levert zipscreens en rolluiken van de hoogste kwalliteit, gemaakt uit materialen van topkwaliteit. Daarvoor werken ze samen met gerenommeerde fabrikanten. Dat zorgt ervoor dat de producten duurzaam zijn en lang meegaan. Alle gebruikte onderdelen zijn ‘made in Europe’.

Maatwerk is ook een belangrijk punt. BC Sunprotection biedt elke klant maatwerkoplossingen aan. De zipscreens en rolluiken zijn verkrijgbaar tot grote afmetingen, bijna alle RAL-kleuren zijn verkrijgbaar zonder meerprijs en het design van de producten is zo dat aan de individuele behoeften van welhaast elke klant wordt voldaan. Dat betekent dat vrijwel meestentijds een screen leverbaar is dat perfect past bij een woning of bedrijfspand.

Verder is natuurlijk ook belangrijk dat solar screens een milieuvriendelijke keuze zijn. Ze helpen zorgen voor een lager energieverbruik en dito CO2-uitstoot. Daardoor wordt de energie-rekening verlaagd én het milieu beschermd.

Hoe heeft de vraag naar solar producten zich in de afgelopen jaren ontwikkeld? 
Sinds drie jaar ziet BC Sunprotection een enorme stijging in de vraag naar solar producten. Solar is lange tijd een nicheproduct geweest, maar tegenwoordig heeft de consument er echt vertrouwen in. En ook de dealer ziet meer en meer de voordelen van solar. De stijgende vraag heeft geleid tot een grote omzetstijging en een sterke groei van het bedrijf.

Contact: