Uitvalschermen Smits

Vista Comfort

De Vista Comfort is het instapmodel onder de uitvalschermen. Met de zeer gunstige prijsstelling hoeft het succesvol weren van de zon niet duur te zijn.

Kenmerkend aan de Vista Comfort, en daarbij alle uitvalschermen, is dat het vrije zicht blijft behouden. Door de variabele uitvalshoek is het scherm in vrijwel elke situatie te plaatsen, het design is bewust ingetogen om zo mooi bij de gevel van een woning of ander pand aan te sluiten. Wenst u een volant, de Vista Comfort biedt deze mogelijkheid. Daarnaast is dit uitvalscherm zowel met de hand als elektrisch te bedienen. De Vista Comfort wordt standaard geleverd in technisch zilver.

Contact:

Vista Elégance

De Vista Elégance, deze elegante zonwering is in 2 modellen verkrijgbaar. Beide hebben een uniek kenmerk en uiterlijk, maar zijn technisch identiek. De Vista Elégance 95 kenmerkt zich door de semi-cassette met vierkant design. De Vista Elégance 110 betreft een cassette met afgeschuind design (hierboven afgebeeld). Het uiterlijke kenmerk spreekt voor zich, het verschil in cassette heeft betrekking tot de mate van doekbescherming in gesloten stand. Een semi-cassette beschermt goed, een cassette beschermt volledig. Door de variabele uitvalshoek is het scherm in vrijwel elke situatie te plaatsen. Gecombineerd met elektrische bediening is dit een zeer doeltreffende zonwering, voor zowel woningen als commerciële panden. Tevens is het scherm handmatig te bedienen. Standaard in 3 kleuren te verkrijgen, op aanvraag is echter iedere RAL-kleur mogelijk.

Contact:

Vista Favorite

De Vista Favorite is uitgevoerd met een volledig gesloten cassette in een uniek halfrond design. Hierdoor is het zonweringdoek in gesloten stand uitstekend beschermd tegen weersinvloeden en blijft het doek langer mooi. De variabele uitvalshoek maakt de Vista Favorite in vrijwel elke situatie te
plaatsen.

Deze doeltreffende zonwering is zowel elektrisch als handmatig aan te sturen. Standaard verkrijgbaar in wit, crèmewit en technisch zilver, op aanvraag is echter iedere RAL-kleur mogelijk.

Contact:

Markisolette Compact

De Markisolette Compact, deze combinatie tussen een screen en uitvalscherm opent zich eerst verticaal om vervolgens diagonaal uit te vallen. Het vrije zicht naar buiten blijft behouden terwijl ook de laagstaande zon geweerd wordt. Zeer geschikt voor hoge ramen en eenvoudig in een nis of koof te plaatsen is.

Naast toepassing op woningen is de markisolette een populaire buitenzonwering voor projectmatige toepassing, zoals verzorgingstehuizen, kantoren en ziekenhuizen. Ook op scholen wordt deze zonwering veelvuldig toegepast ter bescherming tegen hinderlijk zonlicht. Het scherm is te koppelen om zo nog meer schaduw te creëren.

Contact:

Markisolette Extra

De Markisolette Extra opent zich eerst verticaal om vervolgens diagonaal uit te vallen. Het vrije zicht naar buiten blijft behouden terwijl ook de laagstaande zon geweerd wordt. Geschikt voor hoge ramen maar met zijn 4 meter ook geschikt voor een brede toepassing. Door het design blijft de Markisolette Extra eenvoudig in een nis of koof te plaatsen.

Om een nog groter oppervlak van schaduw te voorzien is het mogelijk de Markisolette Extra te koppelen. Standaard verkrijgbaar in crèmewit en technisch zilver, op aanvraag is iedere RAL-kleur mogelijk.

Contact:

Markisolette Excellent

Door de windbestendigheid van onze screens te combineren met het onbelemmerde uitzicht zoals bij de Markisolette Compact, is de Markisolette Excellent ontstaan. Het doek zakt eerst naar beneden, waarna de armen het onderste deel in een hoek naar voren brengen. Het systeem is daardoor zeer geschikt voor hoge ramen om hinderlijk zonlicht te beperken, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

De Markisolette Excellent is ideaal voor projectmatige toepassing, mede wegens de zeer gunstige prijsstelling en hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast combineert de strakke omkasting uitstekend met de SolidScreen en kan deze in een nis of koof geplaatst worden, wat zorgt voor een mooi geheel met de gevel. Dit maakt de Markisolette Excellent tevens aantrekkelijk voor particulieren.

Contact: