Vouwdaken Palmiye

Silver Palmiye Hennie's Zonwering

Silver

Prettig aan een vouwdak, zoals de Silver, is dat het doek zorgt voor een goede bescherming tegen de zon en neerslag. Daarmee is deze overkapping geschikt voor ieder weertype en heeft u er ieder seizoen opnieuw plezier van. U kunt de Silver bovendien uitbreiden met glazen schuifwanden van Palmiye Benelux. Daarmee maakt u van deze pergola een aangename tuinkamer voor in de koudere maanden. De Silver biedt vele opties en mogelijkheden, waardoor hij tot één van de favorieten behoort.

Contact:

Coral Palmiye Hennie's Zonwering

Coral

De Coral kenmerkt zich door een fraai rond aflopend dak. Met gemak opent of sluit u het waterafstotende en zonwerende doek. Daarmee is deze pergola geschikt voor alle seizoenen en weersomstandigheden. Dit vouwdak is perfect af te stemmen op uw omgeving. Door de Coral uit te breiden met glazen schuifwanden maakt u deze terrasoverkapping bovendien winterproof.

Contact:

Satin-S Palmiye Hennie's Zonwering

Satin-S

De Satin-S pergola van Palmiye Benelux kenmerkt zich door een rechte, horizontale structuur van het dak. In combinatie met een zeer verfijnde uitstraling biedt de Satin-S u alle comfort. Aan alles is gedacht. Zo is de afwatering strak weggewerkt in het horizontale profiel. Zo bent u altijd beschermd tegen de regen en de zon als het doek dicht is. Wanneer u het doek van deze vouwdak pergola opent, kunt u volop genieten van het weer. Vanwege de vele opties vindt u altijd de perfecte match voor uw situatie.

Contact:

Gala Palmiye Hennie's Zonwering

Gala

Voor situaties met grote gezelschappen biedt de Gala pergola met vouwdak van Palmiye Benelux de perfecte oplossing. Het laat u(w gasten) volop genieten van een buitengewone buitenervaring. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat een event niet door kan gaan vanwege het weer. Wanneer het regent sluit u de overkapping immers eenvoudig. En willen uw gasten volop van de zon genieten, dan opent u het doek met hetzelfde gemak. Het is tevens mogelijk de overkapping uit te breiden tot een inschuifbare serre met diverse wandsystemen.

Contact:

Marine Palmiye Hennie's Zonwering

Marine 

De Marine van Palmiye Benelux is een vrijstaand vouwdak. Het ontwerp kenmerkt zich door een recht aflopend dak. Daarnaast bevinden de staanders zich in het midden van de overkapping. Dankzij het hangende systeem geniet u bovendien een onbelemmerd zicht. Deze pergola is geschikt als oplossing voor commerciële doeleinden. Het design zorgt automatisch voor een gastvrije sfeer. Met de afstandsbediening is de elektrische overkapping met één klik geopend of gesloten.

Contact:

Panorama Palmiye Hennie's Zonwering

Panorama

Palmiye Benelux streefde naar een ontwerp waarbij u onbelemmerd zicht geniet. Het resultaat is deze Panorama vouwdak. Dit ontwerp kent een recht dak. Verder is er niet gekozen voor ondersteuning aan de voorzijde, maar voor een hangend systeem. Daardoor lijkt deze pergola te zweven. Dankzij de aluminium constructie en het in- en uitschuifbare doek geniet u ieder seizoen van het buitenleven. Desgewenst kan het Panaroma vouwdak worden uitgevoerd met steunpilaren aan de achterzijde. Met de afstandsbediening is de elektrische overkapping met één klik geopend of gesloten.

Contact:

Crown Palmiye Hennie's Zonwering

Crown

De Crown van Palmiye Benelux is een pergola met vouwdak. Dankzij het ontwerp biedt de constructie een maximale stevigheid en windbestendigheid. Deze overkapping is geschikt voor ieder weertype. Met gemak opent of sluit u het hoge kwaliteitsdoek van deze pergola. Zo beleeft u ieder seizoen opnieuw volop plezier. Deze pergola kunt u bovendien uitbreiden met glazen panelen en LED verlichting.

Contact:

Bridge Palmiye Hennie's Zonwering

Bridge

De Bridge van Palmiye Benelux is een vrijstaande pergola met vouwdak, ontworpen voor grote oppervlakten met ruimte voor grotere gezelschappen. Met de bijgeleverde afstandsbediening opent of sluit u het doek van de overkapping eenvoudig. Zo blijft de ambiance behouden en geniet u ook bij tegenvallend weer van deze blikvanger.

Contact:

Apollo Palmiye Hennie's Zonwering

Apollo

De Apollo pergola met vouwdak van Palmiye Benelux laat u ieder seizoen van het buitenleven genieten. Dankzij het bedienbare weerbestendige doek kiest u ieder gewenst moment voor zon of schaduw. Bovendien geniet u onbelemmerd en beschut van uw uitzicht. Het ontwerp kenmerkt zich door een rond aflopend dak en slanke bogen, waarbij de roestvrijstalen verbindingselementen en schroeven onzichtbaar zijn weggewerkt. De Apollo kan op twee manieren worden uitgevoerd: in een hangende overkapping, of in een uitvoering met steunpilaren.

Contact:

Legend Palmiye Hennie's Zonwering

Legend

De Legend van Palmiye Benelux is een vouwdak systeem waarvan het dak recht afloopt. Het betreft een ‘inbouw’ vouwdoek en vormt daarmee de perfecte toevoeging aan reeds bestaande constructies. Het dak bestaat uit een hoogwaardig plafonddoek geïmporteerd uit Europa en Amerika. Het doek is leverbaar in verschillende kleuren en patronen. U bedient deze pergola eenvoudig met de bijgeleverde afstandsbediening. Zo geniet u bescherming tegen alle weersomstandigheden. Hemelwater wordt afgevoerd via het geïntegreerde afvoersysteem. Uiteraard kunt u de overkapping verrijken met glazen schuifpanelen en fraaie LED verlichting.

Contact:

Cosmo Palmiye Hennie's Zonwering

Cosmo

De Cosmo van Palmiye Benelux is een vouwdak systeem met een gebogen dak. Het betreft een ‘inbouw’ vouwdoek en vormt daarmee de perfecte toevoeging aan reeds bestaande constructies. Het dak bestaat uit een hoogwaardig plafonddoek geïmporteerd uit Europa en Amerika en is leverbaar in verschillende kleuren en patronen. U bedient het doek eenvoudig met de bijgeleverde afstandsbediening. Zo geniet u bescherming tegen alle weersomstandigheden. Hemelwater wordt zorgvuldig afgevoerd via het geïntegreerde afvoersysteem. En uiteraard kunt u de overkapping verrijken met fraaie LED verlichting.

Contact: