Zonnezeilen Warema

Sonea S70 Warema Hennie's Zonwering

Sonea S70

Beschaduw de buitenvlakken tot 56 m2. De symmetrische, asymmetrische of driehoeksvormige doekvormen passen zich aan uw plaatselijke omstandigheden en eisen aan. Door de straalvormige gesneden doekvorm zet u highlights op uw terras, op uw balkon of in uw tuin. Geniet van een maximum aan bedieningscomfort en veiligheid: De in de doekas geïntegreerde aandrijving met besturing rolt het zonnezeil bij sterke wind automatisch in. Hoge stabiliteit, ook bij wind: Het mechanisme met takels in de uittrekstaanders veert windvlagen af.

Contact:

Sonea S50 Warema Hennie's Zonwering

Sonea S50

De straalvormige snit zal u fascineren. De symmetrische, asymmetrische of driehoekige doekvormen passen zich aan uw plaatselijke omstandigheden en eisen aan. Openspannen of oprollen met geringe krachtuitoefening: u bedient het zonnezeil via een gemakkelijk draaibare slingerstang. Het design biedt u een fascinerende maritieme flair, en zorgt zo voor extra ontspanning. Dit plaatsbesparende systeem beschaduwt uw grote oppervlakken buiten tot max. 56 m2.

Contact:

Sonea S40 Warema Hennie's Zonwering

Sonea S40

De twee driehoekige doeken vormen uw terras, balkon of tuin om in een outdoor-oase. Openspannen of oprollen met geringe krachtuitoefening: u bedient het zonnezeil via een gemakkelijk draaibare slingerstang. Het design biedt u een fascinerende maritieme flair. Het zonnezeil is ideaal voor middelgrote oppervlakken. De parallelle snit van het doek zorgt voor een gelijkmatige aanblik.

Contact: