Alle Tuinmeubelen Pagina 6

Tulip Fauteuil Teak Zwart Hennie's Zonwering

Heerlijk tafelen op de comfortabele Lotus & Tulip tuinstoel van Exotan. De stoel heeft een poly propyleen zitting en is Uv- bestendig. De poten zijn van teakhout. Hierdoor is deze tuinstoel onderhoudsarm.

Lotus Tuinstoel Teak Zwart Hennie's Zonwering

Heerlijk tafelen op de comfortabele Lotus & Tulip tuinstoel van Exotan. De stoel heeft een poly propyleen zitting en is Uv- bestendig. De poten zijn van teakhout. Hierdoor is deze tuinstoel onderhoudsarm. Teak is een natuurproduct door verschillende weersinvloeden kan dit verkleuren en kunnen er haarscheurtjes in het hout ontstaan. Dit heeft geen invloed op de constructie van het hout.

Slimm Tuintafel Teak Hennie's Zonwering

Heerlijk tafelen aan de Slimm tuintafel van Exotan. De tafel heeft een steel frame en is mooi afgewerkt met teak. Door deze combinatie van materialen heeft deze tuintafel een unieke look.

Hawaii Tuinstoel Met Armleuning Ice Blue Hennie's Zonwering

Geef jouw terras kleur met de vrolijke Hawaii stoel van Exotan. Deze gekleurde tuinstoel is gemaakt van aluminium. De stoel is afgewerkt met beschermnopjes onder de armleuning. Hiermee kan de stoel gemakkelijk worden opgestapeld, zonder deze te beschadigen. De stoel is onderhoudsarm en kun je met een gerust hart het hele tuinmeubelseizoen buiten laten staan.

San Remo 3-Zits Bank Teak Grijs Hennie's Zonwering

De San Remo 3-zits bank uit de Exotan outdoor collectie heeft een vriendelijke uitstraling. Daarnaast heeft dit item alles om helemaal tot rust te komen. Het grote zitvlak en de dikke kussens maken het bankje compleet. Het frame is gemaakt van teakhout.

Java 2-Zits Bank Hennie's Zonwering

Deze mooie koloniale houten tuinbank gemaakt van teak Flegt. Door het prachtige houtsnijwerk heeft deze tuinbank een unieke uitstraling. Teak is een natuurproduct door verschillende weersinvloeden kan dit verkleuren en kunnen er haarscheurtjes in het hout ontstaan. Dit heeft geen invloed op de constructie van het hout.

Tulip Fauteuil Teak Wit Hennie's Zonwering

Heerlijk tafelen op de comfortabele Lotus & Tulip tuinstoel van Exotan. De stoel heeft een poly propyleen zitting en is Uv- bestendig. De poten zijn van teakhout. Hierdoor is deze tuinstoel onderhoudsarm.

End Bijzettafel Teak 45cm Hennie's Zonwering

Maak jouw terras of balkon klaar voor de lange zomerdagen met dit handige bijzettafeltje. Buitentafel End komt uit de outdoor collectie van het Nederlandse merk Exotan en zorgt ervoor dat jij de eindeloze zomeravonden heerlijk vertoeft.

La Vida Lounge Set Aluminium Antraciet Incl Kussens Hennie's Zonwering

Het aluminum frame geeft de La Vida hoekset van Exotan een strak design. Aluminium is weerbestendig en is onderhoudsarm. De set bestaat uit een koffietafel en drie losse elementen, welke gemakkelijk aan elkaar te koppelen zijn. Het frame is voorzien van mooie kussens. Deze zijn van een sterke buitenstof Olefin met een vulling van standard foam. Hierdoor kun je de kussens niet buiten laten liggen. Berg deze kussens dan altijd op in een droge, van zonlicht afgesloten plek. Hiermee voorkom je dat ‘het weer’ of schimmel in de kussens gaat zitten.

San Remo Bijzettafel Teak Hennie's Zonwering

Maak de San Remo lounge set compleet met de coffee table. De San Remo coffee table is gemaakt van teak. Teak is een natuurproduct door verschillende weersinvloeden kan dit verkleuren en kunnen er haarscheurtjes in het hout ontstaan. Dit heeft geen invloed op de constructie.

Roma Parasol Rond Taupe Hennie's Zonwering

Heerlijk genieten in de schaduw onder de mooie parasol Roma van Exotan. Deze is voorzien van mooi doek en het frame is van aluminium. De parasol kan 360 graden draaien en is kantelbaar. De parasol is inclusief voet.

Roma Parasol Tuin Rond Antraciet Hennie's Zonwering

Heerlijk genieten in de schaduw onder de mooie parasol Roma van Exotan. Deze is voorzien van mooi doek en het frame is van aluminium. De parasol kan 360 graden draaien en is kantelbaar. De parasol is inclusief voet. *De verzwaringselementen of tegels voor de voet zijn apart verkrijgbaar.

La Vida Loungeset Tuin Teak wit inclusief kussens Hennie's Zonwering

De La Vida loungeset van het Nederlandse outdoor merk Exotan is dé relaxhoek voor de levensgenieter. Zoek de rust en buitenlucht op in de heerlijke hoekbank van teakhout en een frame van aluminium. Plaats deze royale hoekbank op een zonnige veranda voor waar relaxmoment en ervaar het luxe comfort.

Lucca Coffee Tuinset Teak Incl. Kussens Hennie's Zonwering

Heerlijk ontspannen in de comfortabele Lucca coffee set van Exotan. De Lucca is een ideale set voor een kleiner terras en bestaat uit twee armstoelen, een 2-zitsbank en een koffietafel. Deze set heeft een frame van teak en comfortabele kussens. De kussens hebben een buitenstof van olefin, met een vulling van standard foam. Hierdoor kun je de kussens niet buiten laten liggen. Het advies is de kussens na gebruik op te bergen.

Comfort 3-zits Tuinbank Teak Hennie's Zonwering

Maak jouw terras of balkon klaar voor de lange zomerdagen met deze eenvoudige buitenbank. Het Comfort bankje komt uit de outdoor collectie van het Nederlandse merk Exotan en zorgt ervoor dat jij de eindeloze zomeravonden heerlijk vertoeft.

Comfort 2-zits Tuinbank Teak Hennie's Zonwering

Maak jouw terras of balkon klaar voor de lange zomerdagen met deze eenvoudige buitenbank. Het Comfort bankje komt uit de outdoor collectie van het Nederlandse merk Exotan en zorgt ervoor dat jij de eindeloze zomeravonden heerlijk vertoeft.

Set v 2 Laura Bijzettafels Buiten Teak Antraciet Hennie's Zonwering

Maak je Exotan tuinset compleet met de mooie accessoires van Exotan. Deze handige bijzettafeltjes worden geleverd per twee. Het frame is van teak en voorzien van een aluminium blad. Door deze combinatie van materialen zijn deze bijzettafels onderhoudsarm. Teak is een natuurproduct door verschillende weersinvloeden kan dit verkleuren en kunnen er haarscheurtjes in het hout ontstaan. Dit heeft geen invloed op de constructie van het hout.

< 6 >