Alle Tuinmeubelen Pagina 7

Bamboo Tennis Tuinbank Taupe Hennie's Zonwering

Maak jouw terras of balkon klaar voor de lange zomerdagen met dit smalle tennisbankje. Het Bamboo bankje komt uit de outdoor collectie van het Nederlandse merk Exotan en zorgt ervoor dat jij de luie zomerdag heerlijk vertoeft.

Bamboo Salontafel Buiten Rechthoekig Naturel Hennie's Zonwering

Breng een zorgeloos zomergevoel in jouw tuin of balkon met de Bamboo collectie van het Nederlandse outdoor merk Exotan. De Bamboo bijzettafel is een must voor iedere levensgenieter. Benen omhoog, drankje erbij en genieten maar!

La Vida Loungeset Tuin Teak Antraciet Frame incl Kussens Hennie's Zonwering

De La Vida loungeset van het Nederlandse outdoor merk Exotan is dé relaxhoek voor de levensgenieter. Zoek de rust en buitenlucht op in de heerlijke hoekbank van teakhout en een frame van antracietgekleurd aluminium. Plaats deze royale hoekbank op een zonnige veranda voor waar relaxmoment en ervaar het luxe comfort.

Bari Loungeset Aluminium Polywood Incl Kussens Donkergrijs Hennie's Zonwering

De Bari loungeset van het Nederlandse outdoor merk Exotan is dé relaxhoek voor de levensgenieter. Zoek de rust en buitenlucht op in de heerlijke hoekbank van polywood (een duurzame kunststof met houtlook) en een frame van antracietgekleurd aluminium. Plaats deze royale hoekbank op een zonnige veranda voor waar relaxmoment en ervaar het luxe comfort.

Sicilië Loungeset Rechts Ash Grey Hennie's Zonwering

De royale Sicilië serie van het Nederlandse outdoor merk Exotan is geschikt voor de royale tuin of balkon om te genieten van lange zomerdagen met het hele gezin. De ruime zitting en luxe loungegedeelte zorgen voor een ultiem relaxmoment voor wel 4-6 personen. Ben jij al klaar voor de zomer?

Sicilië Loungeset Links Ash Grey Hennie's Zonwering

De royale Sicilië serie van het Nederlandse outdoor merk Exotan is geschikt voor de royale tuin of balkon om te genieten van lange zomerdagen met het hele gezin. De ruime zitting en luxe loungegedeelte zorgen voor een ultiem relaxmoment voor wel 4-6 personen. Ben jij al klaar voor de zomer?

Grace Loungestoel Tuin Antraciet Staal/touw Hennie's Zonwering

Ontmoet loungestoel Grace van het Nederlandse outdoor merk Exotan. De subtiele kuipvormige zitting zorgt voor een zeer comfortabele zitplaats op de veranda of tuinplaatsje. Perfect voor een zonnig relaxmoment met een goed boek of goed gezelschap.

Bamboo Tuin Loungestoel Incl Kussens Hennie's Zonwering

Maak jouw terras of balkon klaar voor de lange zomerdagen met dit comfortabele loungestoeltje. De Bamboo loungestoel inclusief kussen komt uit de outdoor collectie van het Nederlandse merk Exotan en zorgt ervoor dat jij de luie zomerdag heerlijk vertoeft.

Bamboo Ligbank Tuin Zonder Kussens Hennie's Zonwering

Breng een zorgeloos zomergevoel in jouw tuin of balkon met de Bamboo collectie van het Nederlandse outdoor merk Exotan. De Bamboo ligbank is een must voor iedere levensgenieter. Benen omhoog, drankje erbij en genieten maar!

Grace Tuinstoel Antraciet Staal/Touw Hennie's Zonwering

Ontmoet tuinstoel Grace van het Nederlandse outdoor merk Exotan. De comfortabele zit en subtiele armleuningen zorgen voor een comfortabele zitplaats aan de tuintafel. Perfect voor een uitgebreide barbecue of lunch in het zonnetje.

Comfort Tuinbank 3-zits Teak Hennie's Zonwering

De Comfort serie van het Nederlandse outdoor merk Exotan bevat drie formaten van dé klassieke tuinbank. Pik de eerste zonnestralen van de het voorjaar op in deze comfortabele tuinbank van teakhout. Dit gangbare formaat past gemakkelijk op een zonnige plaats rondom de woning. Kleed de Comfort 3-zitter aan met jouw favoriete tuinkussens een een fijn plaid.

Bamboo Tuinbank 185cm Incl Kussens Hennie's Zonwering

Maak jouw terras of balkon klaar voor de lange zomerdagen met deze comfortabele tuinbank. De Bamboo tuinbank inclusief kussens komt uit de outdoor collectie van het Nederlandse merk Exotan en zorgt ervoor dat jij de luie zomerdag heerlijk vertoeft.

< 7 >