Terras-Accessoires

Terrasverwarmer Hennie's Zonwering

Terrasverwarming

Zoek je de meest effectieve en stijlvolle oplossing voor het verwarmen van
je terras? Onze terrasverwarming is een  krachtige elektrische heater. Hij is
ontworpen om buiten te gebruiken, maar is ook in een binnenruimte toe te
passen. Door de slanke vormgeving heeft hij slechts weinig ruimte nodig.
Het ontwerp van deze heater is modern en strak, dit geeft hem een fraaie
uitstraling. Deze terrasverwarmer blinkt uit vanwege zijn uitstekende
prestaties, is daarbij toch zuinig in zijn energieverbruik en hij geeft
geen rood licht af. De terrasverwarmer dient bij voorkeur onder een
overkapping bevestigd te worden, op deze manier wordt warmteverlies
voorkomen.
Contact

Terrasverwarmer/parasolverwarmer Hennie's Zonwering

Terrasverwarming/parasolverwarming

Onze terrasstralers zijn perfect in te zetten in het horecasegment maar ze
zijn ook verkrijgbaar voor thuis. Ze creëren een aangename atmosfeer en
zijn leverbaar in verschillende kleuren, het design is niet overheersend maar
oogt stijlvol.

Het prettige aan infraroodlampen is dat ze mensen verwarmen in plaats
van lucht, hierdoor is er geen sprake van een opwarmtijd en ontstaat er
direct effectieve warmte na het inschakelen. Een bijkomend voordeel is,
dat 92% van de elektriciteit wordt omgezet in warmte, dit betekent dat
bijvoorbeeld een Heliosa 11 Amberlight circa €0.28 per uur kost, wat
tot 50% goedkoper is dan andere systemen.
Contact

Deponti Aluminium Grillo Panelen Hennie's Zonwering

Aluminium Grillo Panelen

Uniek in het assortiment van Deponti zijn Grillo panelen. Dit zijn lichtgewicht, aluminium onderdelen die jouw buitenleven verrijken. De panelen zijn stapelbaar, gemakkelijk te monteren en voorzien van klikprofielen. Het duurzame en flexibele karakter zorgt ervoor dat je de Grillo panelen op verschillende manieren kunt toepassen. Ze kunnen dienen als schuttingdelen voor meer privacy, of als erfafscheidingen. Maar ook kun je er bloembakken, of een fraaie aluminium ombouw voor jouw container van maken. Zelfs het creëren van een garagedeur is mogelijk. Kortom: je creativiteit wordt volop geprikkeld met de Grillo panelen van Deponti.

Contact

Glasschuifwand deurgrepen

Heeft u uw overkapping uitgebreid met glazen schuifwanden? Dan kunt u kiezen voor extra deurgrepen, om de schuifwanden nog gemakkelijker, zonder vlekken of vingerafdrukken, te openen. Deze deurgrepen kunnen eenvoudig en op een plaats naar keuze op het glaspaneel worden bevestigd. In ons assortiment vindt u plakhandgrepen én indraai handvaten.

Contact

Heaters

Het liefst geniet u ook wanneer het koeler is van het buitenleven. Kies daarom voor het extra comfort van een heater. Zo kunt u ook in het voor- en najaar genieten van uw terrasoverkapping en extra lang buiten zitten. Onze heaters zijn een subtiele warmtebron die perfect aansluit bij het design van uw terrasoverkapping.

Contact

Deponti Glasschuifwand meenemers Hennie's Zonwering

Glasschuifwand meenemers

‘Meenemers’ zorgen ervoor dat alle panelen, bij het open of dichtschuiven van de glaswand, automatisch worden meegenomen. Zo kunt u de gehele wand eenvoudig open of sluiten. De meenemers zijn variabel in het profiel te monteren, waardoor u zelf kunt bepalen waar u de panelen wilt laten overlappen.

Contact

Glaswand borstels

Als afwerking van uw glazen wanden, kunnen aluminium profielen met borstels op de zijkanten van de glasplaten worden gemonteerd. Deze zorgen voor een winddichte afwerking en zorgen voor stabilisering en ondersteuning van de glaswanden bij het verschuiven. De borstels zijn eventueel later te monteren en eenvoudig na te bestellen.

Contact

Deponti LED Verlichting Hennie's Zonwering

LED Verlichting

Een etentje met familie of vrienden, een boek op de loungebank of een spelletje met het hele gezin? Met sfeervolle buitenverlichting geniet u ook ’s avonds nog optimaal van uw terras. Onze dimbare LED-inbouwspots worden geleverd mét afstandsbediening; . Wel zo comfortabel als u in een goed boek zit.

Contact

Betonpoeren

Een Deponti terrasoverkapping kan op elke bestaande ondergrond worden geplaatst. Voor extra stevigheid, of wanneer een goede fundering ontbreekt, kunt u echter kiezen voor betonpoeren; ondersteunende fundering. Deze betonpoeren kunnen heel eenvoudig en uiteraard uit het zicht onder de staanders worden gemonteerd. De ondergrond is in Nederland overal anders, dus laat u adviseren door een van onze Deponti dealers wat in uw (tuin)situatie de beste fundering is.

Contact

Deponti Zijspie Hennie's Zonwering

Zijspie

Een zijspie wordt gebruikt om uw terrasoverkapping aan één of meerdere zijden gedeeltelijk af te sluiten, bijvoorbeeld wanneer deze naast een schutting of muur staat. Een zijspie is speciaal ontworpen om het schuine gedeelte tussen het dak en de bovenkant van de zijwand af te sluiten.

Contact

Deponti Zijwand Hennie's Zonwering

Zijwand

Onze zijwanden zijn standaard gemaakt van een aluminium frame en 16 mm dik polycarbonaat. Indien gewenst zijn deze tegen meerprijs uit te voeren in glas. Voor het frame kunt u kiezen uit de kleuren   Verkeerswit structuur (RAL9016), crème wit (RAL9001) of antraciet structuur (RAL7024). De Deponti zijwanden zijn te monteren onder elk merk en type terrasoverkapping.

Contact

Deponti Polycarbonaat mogelijkheden Hennie's Zonwering

Polycarbonaat mogelijkheden

Indien u overweegt een terrasoverkapping aan te schaffen, dient u een keuze te maken tussen polycarbonaat of glazen dakbedekking. Polycarbonaat is een stevig, hard kunststof materiaal waardoor het geschikt is om als dakbedekking te gebruiken. Desondanks is polycarbonaat flexibel, buigbaar en lichtgewichtig en daardoor eenvoudig te monteren. Polycarbonaat is over het algemeen goedkoper dan glas.

Deponti heeft in haar assortiment vier verschillende soorten polycarbonaat dakbedekking. Maar hoe weet u welke het beste bij uw situatie en wensen past? Om u daarbij te helpen, vindt u hieronder een overzicht van de verschillende soorten.

Contact

Deponti Fiano Steel-look Hennie's Zonwering

Fiano Steel-look

Je hebt blikvangers. En blikvangers. Dit is de meeste recente. Met de Fiano-Steel-look glasroedes van Deponti creëert u de perfecte combinatie tussen een huiselijke sfeer en het buitenleven gevoel. De glasroedes kenmerken zich door een combinatie van strak design en een ruimtelijk karakter. Het fraaie lijnenspel zorgt voor een speelse lichtinval. In combinatie met de zwarte look, voegt u hiermee een moderne uitstraling toe aan uw overkapping of tuinkamer. In no-time.

Contact